Nicolette van Dam wil acteren én presenteren

Redactie

Nicolette van Dam begon als actrice, maar ging twee jaar geleden voor RTL aan de slag als presentatrice. Na een periode waarin haar acteercarrière op een laag pitje stond, tekende de blondine voor de nieuwe Huis Anubis-film. "Ik kan niet kiezen wat ik leuker vind, presenteren of acteren", vertelt Van Dam woensdag in het AD.

"Ik wil echt blijven acteren, maar ik wil nog zoveel leren op presentatiegebied", vervolgt de 25-jarige. Nicolette brak door als actrice dankzij haar rol in de jeugdserie 'Zoop'. Ook was ze te zien in de tv-serie 'Voetbalvrouwen'. Voor RTL presenteert ze programma's als 'De Bloemenstal', 'De Grote Woonwens' en 'My Name Is?'. "Ik krijg heel mooie kansen, ook in de toekomst wil ik alle kansen aanpakken."

Nicolette maakte dinsdag via Twitter bekend dat ze een rol in de nieuwe Huis Anubis-film heeft. Hoewel de makers bezig zijn met een nieuw seizoen van de jeugdserie, heeft Van Dam geen oren naar een rol. "Ik weet uit ervaring dat dat erg lange dagen zijn. Ik wil graag hard werken, maar dat zou ik niet kunnen combineren met presenteren."

Nicolette van Dam wil acteren én presenteren
Nicolette van Dam (Foto: Novum)