Emanuelson: "We moeten PAOK gewoon kapot spelen"

Jeffrey

Urby Emanuelson kijkt met vertrouwen uit naar het Champions League-treffen tussen Ajax en PAOK Saloniki. De middenvelder put vooral hoop uit de eerste helft tegen de Grieken, die de Amsterdammers in het heenduel op 1-1 hielden.

Emanuelson over de eerste helft: "Daarin kregen wij vijf, zes kansen. Alleen de tweede helft ging moeizaam. De eerste kans die zij krijgen benutten ze gelijk. Dat is eigenlijk het verhaal van de eerste wedstrijd", blikt de alleskunner terug op de officiële website van Ajax, dat woensdagavond in Thessaloniki minimaal één keer moet scoren om zich te plaatsen voor de vierde en laatste voorronde van de Champions League.

"Tegen die tijd zijn onder anderen Luis en Demy ook weer een week verder", doelt hij op Suárez en De Zeeuw, die vanwege het WK pas later aansloten bij de rest van de groep. "Het zal daar niet makkelijk worden, maar we zullen op een goede manier moeten omgaan met het publiek. We zijn profs en kunnen goed voetballen. We moeten het laten zien en ze gewoon kapot spelen."

Naast de Europese verplichtingen, maakt Emanuelson volgende week ook zijn rentree in Oranje. De middenvelder is door bondscoach Bert van Marwijk opgeroepen voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen Oekraïne. "Het zijn toch weer kansen je te laten zien aan de bondscoach."