Giggs: "ManUnited hoeft geen spelers meer te halen"

Olga Kroeders

Ryan Giggs denkt dat Manchester United geen grote speler hoeft te halen om de Premier League te winnen. De ervaren buitenspeler van de Mancunians vindt dat er voldoende kwaliteit zit in de huidige selectie.

In tegenstelling tot rivaal Manchester City heeft United pas twee aankopen gedaan. De ploeg van manager Sir Alex Ferguson gaf 25 miljoen euro uit voor Chris Smalling en Javier Hernandez. Supporters hadden graag meer namen naar Old Trafford zien komen. "We hebben niet nog een speler nodig voor het einde van de transferperiode", zegt Giggs tegenover The Mirror.

"De selectie zit momenteel goed in elkaar", vervolgt Giggs. "We hebben veel kwaliteit in de groep en daarnaast komen er een hoop spelers terug van blessures. Ook komen er een paar verhuurde spelers terug die bij andere clubs sterker zijn geworden."

Bij Manchester United lopen veel talentvolle spelers rond. Volgens Giggs moeten Jonny Evans, Fabio aen Rafael Da Silva, Darron Gibson, Nani, Federico Macheda, Danny Welbeck en Tom Cleverly nu laten zien wat ze waard zijn. "Ze hebben in de voorbereiding veel goede dingen laten zien. Ze moeten die goede lijn nu zien door te trekken en ik verwacht dat ze dat ook doen aangezien ze een goede mentaliteit hebben en op een goede manier trainen."