FOK!games tofste baas - dag 25

Kevin (KoosyNL)

Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten!

Baal (Diablo 2)
Op het einde van Diablo II Lord of Destruction komt de speler Baal tegen. Deze destructieve broer van Diablo en Mephisto heeft de Worldstone vergiftigd, waardoor de aartsengel Tyrael gedwongen is deze steen te vernietigen. De poorten van de hel staan open en de wereld van Sanctuary heeft dat te danken aan Baal, een van de drie Prime Evils.

MechaHitler (Wolfenstein 3D)
Wolfenstein 3D wordt gezien als één van de belangrijkste redenen dat First Person Shooters populair werden op de PC. Toch was de game controversieel te noemen. Als BJ is het je taak om verschillende doolhoven te doorzoeken en de Nazi's te verslaan. Deze doolhoven zijn behangen met hakenkruizen en als eindbaas is de grote leider, Adolf Hitler, de tegenstander. Deze heeft een Robotpak aangetrokken en is met twee grote mini-guns niet makkelijk om te verslaan.

Sniper Wolf (Metal Gear Solid)
Metal Gear Solid kende veel unieke en goed uitgewerkte bazen. Eén daarvan was Sniper Wolf. Deze Sniper kwam uit het door oorlog verscheurde Irak waar de geluiden van de oorlog haar slaapliedjes waren. Dit zorgde ervoor dat ze één van de beste sluipschutters van de wereld werd waardoor ze de oorlog voortaan van een afstand kon bekijken. In de game zul je haar moeten verslaan nadat ze Meryl heeft neergeschoten en zodoende Snake gevangen kan nemen. Je zult haar in een grote open omgeving moeten opsporen en neer moeten schieten voordat ze hetzelfde heeft gedaan bij jou. Het gevecht eindigt met een emotionele en hartverscheurende cutscène waardoor ze mede in deze lijst is beland.

BaalMecha HitlerSniper Wolf

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.