FOK!games Tofste baas - dag 24

Kevin (KoosyNL)

Ganondorf, de grote vijand van Link wist gisteren te winnen waardoor hij het in de tweede ronde tegen Master Hand en The Lich King op mag nemen.

Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten!

King K. Rool (Donkey Kong)
King K. Rool, de baas met de wrede achternaam. Deze krokodil is leider van de Kremlings en wil met snode plannen de bananenvoorraad van Donkey Kong stelen. Ondanks zijn nogal vet uitziende lichaam, blijkt hij toch erg sterk te zijn, en met zijn gouden buik doet hij het goed bij de vrouwelijke krokodillen. Hij heeft alleen een vreemde tic met zijn linkeroog.

Dr. Neo Cortex (Crash Bandicoot)
Dr. Neo Cortex is de mad scientist/vijand in de Crash Bandicoot-serie. Hij heeft een straal ontwikkeld, de evolvo-ray, die onschuldige dieren muteert in enorme onvriendelijke beesten. Crash was zelf een van zijn experimenten voordat Neo hem uit zijn kasteel kickte. Het is aan Crash om zijn soortgenoot Tawna te redden. Zo ontstaat een strijd die de laatste decennia al verschillende games heeft voortgebracht.

Cycloid Emperor (Duke Nukem 3D)
De eerste keer dat je de Cycloid Emperor tegenkomt in de Duke Nukem-serie is in Duke Nukem 3D. Je loopt in een American football stadion en dit kolossale monster schiet zo'n 2/3 raketten per schot op je af. De onvoorspelbaarheid van deze baas maakt 'm tot een lastig mannetje met één oog. "It's down to you and me, you one-eyed freak!"

King K. RoolDr Neo CortexCycloid Emperor

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.