Been: "Ben ervan overtuigd dat die spits komt"

Sjors (Sj0rSz)

Mario Been is momenteel met Feyenoord in voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Rotterdammers doen dat in het Spaanse Isla Canela, waar de trainer goede hoop heeft op een nieuwe spits.

Been denkt dat er met een beetje geluk deze week nog een nieuwe diepe spits gepresenteerd kan worden. "We moeten een volgende stap zetten", zegt Been tegen Voetbal International. De oefenmeester wil dat doen in de komende twee oefenwedstrijden tegen respectievelijk Benfica en Aston Villa.

De selectie van Feyenoord is in elk geval helemaal fit. Been: "Ook de jongens van Oranje -19 zijn mee, waardoor we met 22 spelers en drie keepers zijn afgereisd. Zoveel mensen hebben we nodig. We spelen in 24 uur tijd toch twee loodzware wedstrijden."

Leo Beenhakker is op de achtergrond nog altijd bezig met de zoektocht naar een diepe spits, zo maakte zijn zaakwaarnemer vandaag nog bekend aan Goal.com. "Ik ben ervan overtuigd dat die komt, maar we zijn afhankelijk van Beenhakker. Die werkt er hard aan een aanvaller naar Feyenoord te halen. Als alles meezit, kunnen we deze week wellicht een spits begroeten", aldus Been.