FOK!games Tofste baas - dag 23

Kevin (KoosyNL)

Diablo wist gisteren niets van zijn tegenstanders heel te laten wat ervoor zorgde dat hij het in de tweede ronde mag opnemen tegen Dracula (Castlevania) en Sarah Kerrigan (Starcraft)

Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten!

Ganondorf (Zelda)
Ganondorf, Ganon voor vrienden, de duistere tovenaar en natuurlijk aartsvijand van Link. Deze afstammeling van de Gerudo-clan is zo geobsedeerd door macht, dat hij blijft proberen de Triforce compleet te krijgen, zodat hij zal heersen over Hyrule. Hij heeft twee vormen, die van een mens, en die van een varkensachtig wezen, dat op zijn zachtst gezegd, groot kan worden. Lichtgevende of zilveren pijlen staan niet op zijn wenslijst en ook meesterzwaarden behoren niet tot zijn favorieten.

Trypticon (Tranformers: War for Cybertron)
Trypticon is de grote baas in Transformers: War for Cybertron. En dat 'grote' moet je vooral letterlijk nemen. Deze overgrote robot ziet eruit als een enorm ruimteschip of later als een dinosaurus met iets te veel wapens voor een gezond gesprek. Al te slim is hij niet, maar dat maakt hij goed met zijn brute kracht en vooral veel explosieve raketten.

Hans Grosse (Wolfenstein 3D)
De eerste baas die je tegenkwam in het controversiële Wolfenstein 3D was Hans Grosse. Deze sterke Nazi had de beschikking over twee mini-guns en was een pain-in-the-ass om te verslaan als je zelf nog geen beschikking had over dezelfde gun. Erg slim was hij niet maar zeker een uitdaging omdat hij van afstand goed kon mikken.

ganondorftrypticonhans Grosse

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.