De Zeeuw: "Voorbereiding geen excuus"

Jeffrey

"We hadden meer moeten scoren", verzuchtte Demy de Zeeuw na afloop van Ajax - PAOK Saloniki (1-1). Om naar de volgende voorronde door te gaan zal Ajax volgende week in ieder geval één keer moeten scoren in het Griekse Thessaloniki.

Geen makkelijke opgave. In de slecht gevulde ArenA waren de Griekse fans immers al luidruchtiger dan de Amsterdamse aanhang. Volgende week zal het aantal Grieken tien keer groter zijn. De Zeeuw, die zwak inviel, raakt er op voorhand niet van onder de indruk. "De kansen zullen daar zeker nog komen, ook met hun fanatieke aanhang."

"We hebben nog een duel te spelen. Vanavond stonden we vijf keer alleen voor de keeper. We hadden meer moeten scoren", zei hij tegenover Goal.com. "Normaal scoren we vaak thuis. Het is tot nu toe geen ideale voorbereiding, maar dat mogen we niet als excuus gebruiken. De eerste helft was goed, de tweede helft gewoon heel slecht. Iedereen is teleurgesteld."

De Zeeuw ging ook nog even in op de mogelijke transfer van Mounir El Hamdaoui. "Ik heb nog contact met hem gehad. Waarover? Over de onderhandeling. Hij geeft wel het idee dat hij wil komen, maar de onderhandelingen lopen nog steeds."