FOK!games Tofste baas - dag 21

Kevin (KoosyNL)

Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten!

GlaDOS (Portal)
De Genetic Lifeform and Disk Operating System, kort GlaDOS genoemd, is de computer die Apenture Laboratories in Portal leidt en is de 'vijand' in Portal. GlaDOS heeft een serie van testkamers ontwikkeld die je als speler zult moeten voltooien. Ondanks dat de computer de speler verschillende beloningen, zoals een cake, voorhoudt voor het voltooien van de kamers, ontpopt ze zich als een kwaardaardig brein dat je aan het einde van de game zult moeten verslaan. De donkere humor die het karakter met zich meebrengt zorgt ervoor dat ze de harten van veel gamers heeft gewonnen.

Ultimecia (Final Fantasy)
Deze dame is verantwoordelijk voor alle ellende in Final Fantasy VIII. Ultimacia is een machtige heks uit de toekomst die met behulp van een machine genaamd "Junction Machine Ellone" haar bewustzijn terugstuurt in de tijd om zo gebeurtenissen uit het verleden te beïnvloeden. Dit doet ze onder andere door bezit te nemen van andere heksen. Ultimecia weet dat ze ooit tegen een legendarische SEED moet vechten. Om dit te voorkomen wil ze de tijd comprimeren tot één punt zodat ze met haar magie alle tijd kan absorberen om zo een onsterfelijke god te worden en haar lot te kunnen veranderen.

Tabuu (Super Smah Bros. Brawl)
Heeft deze vijand een introductie nodig? Nee. Aan het einde van Super Smash Bros. Brawl verschijnt hij en veegt hij je zonder enige blijk van spijt van de kaart weg. Tabuu is lastig. Hij is misschien kleurrijk maar hij is lastig. Zelfs met vijf karakters worden we wel eens van de kaart geveegd. Heb jij Tabuu al verslagen? ... op Intense?

GlaDOSultimeciaTabuu

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic in GAM. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.

Omdat we nog maar 10 dagen te gaan hebben in de eerste ronde, vonden we het een goed idee het schema van de tweede ronde met jullie te delen. Hieronder kun je zien tegen wie jouw favoriete baas het in de tweede ronde op moet nemen. De vakjes met de cijfers staan voor de winnaars van die bewuste dag.

Toernooi overzicht