Moggi: "Ik zou Milito verkopen, niet Balotelli"

donroyco

Luciano Moggi, voormalig directeur transferzaken bij Juventus, vindt dat Internazionale niet verstandig handelt als de club Mario Balotelli voor dertig miljoen euro aan Manchester City verkoopt. Moggi is van mening dat Inter de jeugdige aanvaller niet zou moeten verkopen, aangezien Balotelli in de ogen Moggi nog erg veel potentie heeft.

De onderhandelingen tussen Inter en Manchester City inzake Balotelli lijken echter al vergevorderd, alhoewel het volgens Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de spits, nog wel even zal duren voordat een transfer verwezenlijkt is. Moggi zet echter zijn vraagtekens bij de eventuele transfer van de jonge aanvaller. De voormalige directeur van Juventus denkt dat Inter verstandiger had kunnen handelen.

"Balotelli? Dat is een jonge speler die bezig is aan een goede ontwikkeling. Ik zou hem niet hebben verkocht, maar ik weet vrijwel zeker dat hij uiteindelijk bij Manchester City terechtkomt", aldus de voormalige official van de bianconeri tegenover Radio Kiss Kiss. "Als ik één van de directeuren van Inter was, zou ik Diego Milito in plaats van Balotelli hebben verkocht."