NAC wil Boukhari en Caluwé behouden

JJdJ1984

Nourdin Boukhari en Tom Caluwé houden deze zomer hun conditie op peil bij NAC Breda. De Brabantse club hoopt beide spelers binnenkort een vast contract te geven, maar volgens trainer Robert Maaskant is daar niet genoeg financiële ruimte voor.

BN/DeStem meldt maandag dat onderhandelingen met Kasimpasaspor tot nu toe niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Boukhari staat daar momenteel onder contract, maar hij krijgt er weinig speelminuten. De Nederlandse Marokkaan mag daarom meetrainen bij NAC.

Ook Tom Caluwé traint momenteel mee bij de Brabanders. "Een speler met zijn ervaring is altijd welkom op de training", zegt Maaskant. "Maar het is niet zo dat we met hem in onderhandeling zijn over een contract. Financieel hebben we weinig te besteden. We kunnen slechts één speler halen, tenzij er onverwachts geld vrijkomt."

Maaskant en Caluwé kennen elkaar nog uit hun tijd bij Willem II. De 32-jarige Belg speelde daarna voor FC Utrecht en Al-Wakrah (Qatar). NAC hoopt zowel Boukhari als Caluwé vast te leggen, aangezien de club een krappe selectie heeft. In het oefenduel met Sivasspor (1-2 verlies) had Maaskant slechts zestien spelers tot zijn beschikking.