'Fàbregas en Barcelona zijn het onderling al eens'

Peterselieman

Arsenal-ster Cesc Fàbregas is op persoonlijke basis al rond met FC Barcelona, zo beweert de Catalaanse krant Sport. De krant meldt dat de Spaanse international al zijn handtekening onder een contract bij Barça heeft gezet.

De voorwaarden van dit contract zullen echter pas geldig zijn als Arsenal bereid is om zaken te doen met de Catalanen en een transfer mogelijk maken. Vooralsnog lijkt de Londense club niet van plan om Fàbregas te verkopen.

Naar verluidt vertegenwoordigt het contract dat Fàbregas bij Barça heeft getekend een vijfjarig verblijf bij de club, voorzien van een jaarsalaris van zeven miljoen euro. Voorlopig kan Arsenal nog altijd beschikken over Fàbregas en zal coach Arsène Wenger komende week een gesprek voeren met de middenvelder.

Andrés Iniesta denkt dat Fàbregas niet naar Barcelona zal komen. Volgens Iniesta is zijn ploeggenoot bij het nationale team van Spanje nog erg gehecht aan de supporters van Arsenal en wil hij daar ook geen afscheid nemen zonder een grote prijs te hebben gewonnen.