Vrouw blijkt allergisch voor geld

Djeez

Hoewel de meeste vrouwen gek zijn op geld, weigert Yvonne Simon de munten en biljetten aan te raken. De Britse is namelijk allergisch voor geld.

Simon kan slechts nog pinnen en afrekenen per credit card. Ze ontdekte de zeldzame allergie doordat ze telkens op onverklaarbare wijze uitslag kreeg op haar handen. "Het feit dat ik steeds maar weer uitslag kreeg aan mijn handen en niet wist waardoor dat werd veroorzaakt, maakte mijn leven tot een hel", verklaart de vrouw.

Door haar allergie voor geld zwellen haar handen op en is ze niet in staat te werken. "Ik was altijd bang om ontslagen te worden."

Na een reeks van medische onderzoeken kwam aan het licht dat Simon overgevoelig is voor de verf op bankbiljetten en het metaal van de munten. "Er zat maar één ding op. Mijn portemonnee weggooien en met mijn pasjes betalen."

Voor de snuggerige FOK!kers die denken 'dan trekt ze toch handschoentjes aan' heeft Moeder Natuur iets gevonden om de Britse nog meer te plagen. Simon is namelijk ook allergisch voor latex.