Gemoederen tussen Sulejmani en Jol lopen op

Jeffrey

Nu de storm rondom een eventuele transfer van Martin Jol is gaan liggen, heeft men bij Ajax de handen vrij om de volgende ongelukkige werknemer op te vrolijken. Miralem Sulejmani baalt van zijn trainer en zijn trainer baalt omgekeerd een beetje van hem.

Woensdag liet de jonge Serviër zich negatief uit over Jol, omdat hij een transfer naar West Ham United blokkeerde. "Ik begrijp het niet. West Ham zou voor mij een nieuwe start bij een nieuwe club kunnen zijn. Jol wil mijn carrière vernietigen", zei de linkspoot tegenover het Algemeen Dagblad.

In een reactie laat Jol weten dat hij denkt dat de aanvaller enige zelfreflectie mist. "Sulejmani zou niet boos op mij moeten zijn, maar zou eens boos op zichzelf moeten worden", zegt Jol tegen NUSport. "Een speler die zoveel geld gekost heeft, moet ook eens de schuld bij zichzelf kunnen zoeken. Wij doen er alles aan om hem te laten renderen."

Het is niet uitgesloten dat Sulejmani alsnog De Toekomst verlaat. "We gaan hierover nog met hem praten", aldus Jol. "Of hij blijft? Wie weet..."