FC Dordrecht versterkt zich

Michel (methodmich)

FC Dordrecht heeft twee offensieve versterkingen gehaald. Vlatko Lazic komt over van Ajax, waar hij in het beloftenteam speelde. Hij signeerde een contract voor één seizoen bij de Schapenkoppen, die verder Rachid El Khalifi terug zullen halen. El Khalifi tekent vermoedelijk aan het eind van deze week.

De 21-jarige Lazic is een buitenspeler, die niet meer bij Ajax mocht blijven. Sparta Rotterdam testte hem onlangs af na een proefperiode. Lazic volgt zijn voormalig ploeggenoot Renaldo Jongebloet, die eerder als amateur van Ajax naar de Krommedijk ging. Gisteren speelde Lazic al mee in de met 0-4 verloren oefenwedstrijd tegen Feyenoord.

Dit deed ook Rachid El Khalifi. Hij meldde zich na een Amerikaans avontuur bij Real Salt Lake al eerder bij zijn oude club, maar toen kwamen beide partijen nog geen contract overeen. Daarop vroeg El Khalifi voor de zekerheid overschrijving aan naar Hoofdklasser SC Feyenoord. Nu lijkt El Khalifi, die in 124 competitieduels voor FC Dordrecht 14 keer scoorde, alsnog een contract te krijgen. De 31-jarige Rotterdammer zag onlangs af van een overgang naar het Duitse FC Magdeburg, omdat hij alleen nog in de buurt van Rotterdam wil voetballen.