Geheugensteuntje FOK! F1-manager: Duitsland

Sally (Tessa)

De helft van de Formule 1-kalender 2010 zit er alweer op, de raceklasse gaat haar elfde ronde in, en dat geldt ook voor de FOK! Formule 1-manager. Op het circuit van Hockenheim is aanstaande zaterdag om 14:00 uur de kwalificatie en de Grand Prix van Duitsland wordt op zondag ook vanaf 14:00 uur verreden. Beide evenementen worden uitgezonden op RTL 7 en BBC One.

Uiteraard doet FOK!sport verslag van zowel de vrije trainingen, kwalificatie, als de race. Dit weekend wordt er live meegeschreven met de race en het laatste nieuws geplaatst, dus kijk vooral eens tijdens de de race op FOK!sport en praat mee met andere users in de reacties!

De FOK! Formule 1-manager is altijd een extra belevenis als je tv zit te kijken om jouw 'team' aan te moedigen. Vrijdag 23 juli 2010 om 23:59 uur zal de F1-manager weer op slot gaan, dus zorg dat je voor die tijd je (gewijzigde) team opgeslagen hebt!

Denk ook alvast even aan het volgende. De twaalfde race is al een week later, dus let erop dat je maar een weekje hebt om je team te veranderen, want op vrijdag 30 juli om 23:59 uur sluit de F1-manager opnieuw, voor de Grand Prix van Hongarije.

Als je een kijkje gaat nemen op de site van de FOK! Formule 1-manager, vallen je wellicht als eerste de uiterlijke veranderingen op. Maar ook in de werking is heel wat veranderd. Lees hier meer over alle nieuwe lay-outupdates en de nieuwe features die ingebouwd zijn, zoals de individuele scores van de subleaguedeelnemers, en het sorteren in het klassement op alle kolommen.

Om direct naar de FOK! Formule 1-manager te gaan klik je hier. Voor meer uitleg over de FOK! Formule 1-manager lees je [Upd] FOK! Formule 1-manager 2010 gelanceerd of de Speluitleg in de manager. Wil je weten welke prachtige prijzen FOK! heeft geregeld? Lees dan dit bericht even!

Wil je meespelen, maar heb je nog geen account op FOK!? Registreer je dan eerst. Veel succes en vooral plezier gewenst met de FOK! Formule 1-manager!