Leiva: "Komst Joe Cole is heel goed nieuws"

Olga Kroeders

Liverpool-middenvelder Lucas Leiva juicht de komst van Joe Cole naar Anfield Road toe. Volgens de Braziliaan is de oud-speler van Chelsea een goede versterking met het oog op het komende seizoen.

Maandag tekende Cole een vierjarig contract bij The Reds. "Dit is heel goed nieuws voor ons. Hij heeft veel ervaring en ik heb er veel vertrouwen in dat hij ons enorm zal helpen. Ik weet zeker dat hij ons goed kan laten spelen en dat hij de vorm laat zien die hij ook bij Chelsea liet zien", aldus Leiva op de clubsite van Liverpool.

"Hij is een fantastische speler, dat kun je aflezen uit wat hij voor Chelsea heeft betekend. Voor onze fans is het denk ik goed dat er een Engelse speler bijkomt, en dat is ook goed voor ons als spelers. Als selectie kijken we uit naar aankopen als deze", zo vervolgde de Braziliaan.

"Je ziet dat men hier achter de schermen hard werkt om goede spelers vast te leggen en het resultaat is te zien. We hebben nu Joe en Milan Jovanovic, die op de training erg indrukwekkende dingen heeft laten zien. We hopen allemaal dat dit betekent dat we nu een beter seizoen tegemoet gaan dan vorig jaar."