FOK!games Tofste baas - dag 14

Kevin (KoosyNL)

De strijd van gisteren was eigenlijk geen strijd te noemen. The Lich King nam snel een voorsprong op de rest en wist deze te behouden.

Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten!

Kane (Command & Conquer)
Kane is de charismatische leider van de broederschap van NOD, die strijdt voor behoud van Tiberium op aarde en er juist gebruik van wil maken om de wereld te vernietigen. Kane is minimaal twee keer doodgewaand, maar zoals echte bazen is deze niet dood te krijgen. Een ionenkanon op zijn blote hoofd deert hem niet, en de NOD-troepen kunnen dan ook steeds weer uit volle borst scanderen "We live for Kane!".

Wallace "Wally" Wellesley (EatLead)
Wally is de eigenaar van Marathon Megasoft, de grootste game uitgever die er is en de ultieme vijand van Matt Hazard in Eat Lead. Wally wil je dood hebben en dit doet hij door al je oude vijanden in een game te stoppen die jij dan moet overwinnen, met Wally aan de macht moet je er alles aan doen om te overwinnen. In de game heeft hij de stem van Neil Patrick Harris wat hem natuurlijk tot een veel toffere baas maakt.

Doctor Ivo Robotnik
Dr. Robotnik, ook wel bekend als Eggman, is de aartsrivaal van onze blauwe egel genaamd Sonic. Met een IQ van 300 wil deze baas de wereld veroveren maar krijgt in elke game met die blauwe egel problemen. Dr. Robotnik is te herkennen aan zijn ei-vormig lichaam en grote snor.

KaneWallyRobotnik

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in dit topic. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12.00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.