Jol beslist maandag over toekomst

Jeffrey

Martin Jol hakt volgens De Telegraaf vandaag de knoop door. De Ajax-trainer moet beslissen of hij bij Ajax blijft of dat hij vertrekt naar het Engelse Fulham.

Jol heeft één seizoen erop zitten met de Amsterdammers, die ondanks een sterke tweede seizoenshelft net naast de landstitel grepen. Achter de schermen zou men niet te spreken zijn over de macht die Jol binnen de club heeft verworven. De prestaties onder zijn leiding zijn echter goed.

Zondagavond zat Jol nog gewoon op de bank in Portugal, waar Ajax tegen FC Porto oefende. "We zitten hier afgezonderd in ons hotel in Portugal, daarom heb ik er niet veel van meegekregen. Als ze in Engeland gaan speculeren, dan krijgt de Nederlandse pers daar ook wat van mee", zei hij na afloop.

Martin Jol was eerder drie jaar manager van Tottenham Hotspur, waarmee hij bijna ten koste van aartsrivaal Arsenal vierde werd. Ruim een jaar later werd hij in Noord-Londen op straat gezet vanwege teleurstellende resultaten. Bij Fulham moet Jol de opvolger worden van Roy Hodgson, de nieuwe manager van Liverpool.