FOK!games: Tofste baas - dag 12

Kevin (KoosyNL)

Vandaag hebben we natuurlijk weer drie kandidaten voor jullie. Pas op! De beschrijvingen kunnen SPOILERS bevatten!

Saren (Mass Effect)
Koelbloedig, dat is wat je van Saren zou kunnen zeggen. Die eigenschap maakt hem natuurlijk een geweldige vijand. Hij is het grote kwaad in de eerste Mass Effect-game. Hij staat erom bekend alles te doen om zijn doel te bereiken, en dat is nou net wat hem zo'n lastige tegenstander maakt.

Lan-Di(Shenmue)
Als martial arts-meester is hij de geduchte vijand van de speler in de Shenmue-serie. Nadat hij de vader van Ryu, de hoofdrolspeler van de games, heeft gedood gaat Ryu op pad om wraak te nemen. Toch zal dat niet gemakkelijk zijn want Lan-Di is een zeer goed getrainde vechter.

G-man (Half Life-serie)
"Wake up, Mr. Freeman". Wie is de G-man en wat wil hij van ons? Er zijn momenten waarin hij ons verder helpt en momenten waar hij ons opzettelijk tegenhoudt. de G-man lijkt ongrijpbaar. De keren dat we hem zien hebben we geen gun tot onze beschikking, of is hij al weg voordat je kunt schieten. Gaan wij nog vechten tegen de G-man in Epis(ch)ode 3?

SarenLan-DiG-man

Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in dit topic. Deze poll loopt tot morgenmiddag 12:00 uur waarna we de uitslag bekendmaken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.