Villeneuve Racing schrijft zich in voor 2011

Jeffrey

Jacques Villeneuve is momenteel alles aan het doen om volgend seizoen weer aanwezig te zijn op de startgrid. Naar verluidt is de Canadees op dit moment zelfs bezig met een eigen renstal. Auto Motor und Sport meldt dat er nog drie kandidaten meedingen om de positie van dertiende renstal en dat een van die drie het team van Villeneuve is.

Hoewel er niets over bekend is gaat het Duitse medium er uiteraard vanuit dat de man achter de renstal Villeneuve zelf is. Deze is al een geruime tijd bezig om terug te keren in de autosport en het lijkt erop dat hij het met een eigen team gaat proberen omdat hij het wachten beu is.

Afgelopen winter was de voormalig wereldkampioen heel dichtbij een comeback maar op het laatste moment stak de FIA daar een stokje voor door het Servische Stefan GP, de renstal waar Villeneuve een deal mee had, geen startbewijs te geven.

Eind juli zal de FIA bekendmaken welk team zich volgend jaar bij de Formule 1 mag toevoegen. Op dit moment krijgt Villeneuve Racing concurrentie van de Amerikaanse Cypher Group en van óf Epsilon uit Spanje óf het Italiaanse Durango.