FOK!games Tofste baas - dag 1

Kevin (KoosyNL)

Vandaag begint dan eindelijk het grote FOK!games-zomertoernooi 2010. Dit keer willen we uitvinden wie jullie de tofste game-baas aller tijden vinden. In het GAM hebben jullie afgelopen weken jullie nominaties bekend kunnen maken. Dit waren echter zoveel inzendingen dat we voor een iets andere aanpak hebben gekozen. Omdat we geen baas achter wilden laten hebben er voor gekozen om drie bazen het elke dag tegen elkaar op te laten nemen.

Onderstaande drie bazen mogen vandaag het spits afbijten.

Skorge (Gears of War 2)
In Gears of War komen we een hoop grote aliens tegen waaronder Skorge. Deze Locust is de hoge priester van Kantus die het geloof van de Sera predikt. Toch is dit niet een priester zoals we die kennen. Met een grote staf waar aan beide uiteinden een grote kettingzaag zit en rondrennende tickers is hij absoluut niet makkelijk om te verslaan. Toch zul je hem in een één op één kettingzaag-duel van je af moeten houden totdat hij vlucht op een gigantische vliegende locust.

Wesker (Resident Evil-serie)
Er zijn niet veel bazen die het de speler in verschillende games moeilijk blijven maken. Wesker is er zo één. In de eerste Resident Evil leer je Wesker kennen als de baas van Alpha Team maar al snel leer je dat hij een dubbel agent is voor de Umbrella Corporation. In veel verschillende games in de serie zal Wesker terug komen als dé persoon die achter de schermen alle touwtjes in handen heeft. In het laatste deel van de serie, Resident Evil 5, zul je het op het einde moeten opnemen tegen een zwaar gemuteerde Wesker en krijg je eindelijk de kans om hem voor eens en altijd van hem af te komen. Of toch niet?

Dhoulmagus (Dragon Quest VIII)
Als je de kriebels krijgt van clowns en narren, dan werkt Dhoulmagus je ongetwijfeld op je zenuwen. Deze kwaadaardige nar is één van de kenmerkende schurken uit Dragon Quest VIII. De nar van het koninkrijk Trodain heeft een magische staf gestolen en het kasteel vervloekt, waardoor de koning in een trol verandert, de lieftallige prinses in een paard en de rest van de bewoners in standbeelden. Dhoulmagus is arrogant en tijdens zijn zoektocht naar kracht zaait de clown overal dood en verderf. Het is aan onze helden om ervoor te zorgen dat deze nar het lachen vergaat.
SkorgeWeskerDhoulmagus
Wie van bovenstaande deelnemers vinden jullie het tofst? Laat het weten in het topic op GAM. Deze loopt tot morgenmiddag 12:00 waarna we de uitslag bekend maken op FOK!games en dan zal het volgende gevecht gaan plaatsvinden.