'Real Madrid legt focus nu op Vidic'

Olga Kroeders

Volgens Sky Sports Italia heeft Real Madrid de hoop op Internazionale-verdediger Maicon laten varen. De Koninklijke zou zich nu gaan richten op Manchester United-verdediger Nemanja Vidic.

De 28-jarige Vidic zou zijn langste tijd bij Manchester United achter de rug hebben. Naar verluidt is de Serviër niet meer gelukkig bij The Red Devils en lijkt een nieuwe uitdaging de oplossing. Manchester City, Internazionale, AC Milan en Real Madrid zouden al belangstelling hebben getoond in de verdediger.

José Mourinho, de nieuwe hoofdcoach van Real Madrid, hoopte op een hereniging met Maicon, met wie hij bij Inter samenwerkte. De nerazzurri hadden echter geen trek om te onderhandelen met los Blancos. Nu zou Mourinho de focus hebben gelegd op een sterkere centrale verdediging, waardoor Vidic in beeld is gekomen.

David Luiz van Benfica en Vidic zouden allebei voor een transfer naar de Spaanse topclub in aanmerking komen. De ervaring van Vidic zou een belangrijk gegeven zijn voor Mourinho. Het is echter zeer onzeker of Manchester United mee zal werken aan een eventuele transfer, aangezien Rio Ferdinand, collega-verdediger van Vidic, nog altijd met fitheidsproblemen kampt.