Heubach gaat aan de slag bij Twente A1

Denny (nyny83)

Jeroen Heubach zette dit voorjaar een punt achter zijn carrière als profvoetballer, maar de Tukker blijft actief bij FC Twente. De 35-jarige Heubach gaat namelijk deel uitmaken van de trainersstaf van de A1.

"Voor FC Twente is het een goede zaak dat Jeroen Heubach zijn kwaliteiten breed gaat inzetten voor de club", reageert technisch manager Cees Lok op de officiële website van de landskampioen. "Als recent gestopte eerste elftalspeler van FC Twente is hij de ideale man om de talenten van de A1 de weg te wijzen."

Heubach gaat zich ook bezighouden met het onderhouden van contacten met supporters- en sponsorgeledingen. De ervaren Tukker is zeer tevreden met zijn nieuwe rol bij de club. "Ik ga Theo ten Caat assisteren bij FC Twente A1. In deze functie wil ik mijn ervaringen overbrengen op de jeugd."

Jeroen Heubach speelde in veertien seizoenen 273 wedstrijden voor FC Twente. Zijn debuut was in het seizoen 1994-1995. Sinds dat jaar maakte hij alleen even een uitstapje naar MVV (drie seizoenen) en NEC (zes maanden).