Nieuwe Yakuza-game op komst

wc-eend

Er komt een nieuwe Yakuza-game, dit heeft serie-director Toshihiro Nagoshi laten weten. Volgens het blad Famitsu is de game in ontwikkeling naast de PSP-game Black Panther: Yakuza Chapter en zal de game voor de PS3 verschijnen. Het lijkt erop dat dit het vijfde deel in de serie zal zijn, alhoewel Nagoshi dit nog ontkent.

Nagoshi vertelde wel dat het spel eer zal doen aan de naam en dat we meer te zien zullen gaan krijgen van de bespeelbare Majima Goro, een karakter uit de Yakuza-serie. Daarnaast noemde Nagoshi ook nog eens: "het wordt 'Destruction'", wat het inhoudt is nog niet bekend maar mogelijk dat de speelwereld kapotgemaakt kan gaan worden.

Nagoshi wil bewijzen dat er nog veel mogelijkheden zijn in de Yakuza-serie en alhoewel al het leuke van het spel erin blijft zal er toch flink gesneden gaan worden in het fundament van het spel.

Of dit het spel wordt waar eerder al naar gehint werd op het Japanse Yakuza 4-evenement is niet bekend maar er wordt verwacht dat er meer bekend wordt op de komende Tokyo GameShow.

Yakuza
Ook deel 4 was een succes