Red Bull voorzichtig over rest van 2010

Peterselieman

Red Bull Racing-teambaas Christian Horner pleit voor voorzichtigheid, zeker nu Sebastian Vettel de Grand Prix van Europa in Valencia gewonnen heeft. De Brit wil met de race op het vernieuwde Silverstone in aantocht zich dan ook niet wagen aan voorspellingen.

"We willen Ferrari en McLaren niet onderschatten. Hetzelfde geldt voor Mercedes GP, dat zich zomaar kan terugvechten in de titelrace. Er is nog een lange weg te gaan in dit kampioenschap. We zijn nog niet eens halverwege," zei Horner die weet dat dit seizoen zich in de titelstrijd al vele veranderingen hebben voorgedaan. Per race verandert het team dat vooraan staat, waardoor de Brit voorzichtig is met zijn uitspraken. "Laten we even afwachten en dan merken we wel hoe het gaat."

"We hebben het de afgelopen races moeilijk gehad, maar er zitten weer wat circuits aan te komen waarop we beter zouden moeten presteren. Alleen dachten we dat ook van McLaren in Valencia," zei Horner die weet dat het verleden geen garantie voor de toekomst biedt. Over Silverstone zei hij: "Vorig jaar beleefden we een geweldige race en het wordt moeilijk om dat resultaat te overtreffen, maar we willen wel graag opnieuw zegevieren. Hopelijk doet ook de RB6 het goed op Silverstone."