Bouw je eigen fantasie in Lego Universe

Pheno

Lego Universe, een MMO in de welbekende stijl van de wereldberoemde bouwsteentjes, komt deze herfst uit. In dit spel moet je de fantasie redden, eens eens wat anders dan een prinses. Natuurlijk is dit Lego en dus geheel kindvriendelijk. Het is dan ook een Co-op spel, een spel gericht om door middel van samenwerking missies tot een goed eind te brengen.

Er zijn vier fracties, de Assembly, gespecialiseerd in bouwen, Sentinels, die goed zijn in gevechten en de Venture League, die weer schitteren in verkenning. De vierde wordt gevormd door de voormalige assistent van de slechterik in het spel, Vanda Darkflame, de fractie Paradox, die de kwade krachten van de boosaardige baron Typhonus willen onderzoeken.

Er zullen verschillende fantasywerelden te verkennen zijn, en genoeg variatie in missies  om elkaar mee uit te dagen of elkaar te helpen. Racen, dieren temmen om je te helpen en natuurlijk veel bouwen! Het geld in het spel wordt uitgedrukt in Legoblokjes. Het geld in de echte wereld zal uitkomen op 9,99 euro voor een maand, 49,99 euro voor een halfjaar en 89,99 euro voor een jaarabonnement op de virtuele spelwereld. Het spel komt uit voor PC en Mac.