Final Fantasy Versus XIII laat van zich zien

wc-eend

In het volgende nummer van weekblad Famitsu uit Japan zijn wat nieuwe feitjes tevoorschijn gekomen voor Final Fantasy Versus XIII. Over deze FF vs XIII is nog niet veel bekend en in het artikel worden een aantal kleine dingen bekend gemaakt. Er zijn zelfs scans van de game, de kwaliteit is niet best maar we mogen niet klagen want beelden zijn altijd welkom.

We leren uit het artikel dat de wereld geheel open zal zijn en dat je overal heen kan gaan behalve de bergen in, deze open wereld zal bezaaid zijn met monsters die je op je scherm ziet, maar af en toe kan je ook onverwachts aangevallen worden. Je zal als je je op de weg bevindt en voorwerpen tegenkomt deze ook kunnen vernietigen hiervoor zal je natuurlijk wel eerst uit de eerder beloofde auto moeten stappen, je kan de auto verlaten wanneer je wilt en eventueel verder gaan ter voet.

De twee scans zijn van ingame maar er zijn geen menu's of dergelijke zichtbaar, ze zijn wel van de PS3-versie wordt gezegd maar het blijft geheimzinnig in verband met eventuele geruchten van FF vs XIII die naar de Xbox 360 komt.

Maar voorlopig eerst nog deze twee scans:

Scans
Scans