Weer en schade in GT5

wc-eend

Sony Computer Entertainment Worldwide Studios president Shuhei Yoshida heeft aangegeven dat er een hoop nieuwe features in Gran Turismo 5 zullen zitten. Gran Turismo 5 moet volgens Yoshida een meer rijkelijke, diepgaande en opwindende ervaring worden dan wat je verwacht, zelfs van een serie die zo innoverend en uitvindend is als Gran Turismo.

Gran Turismo 5 zal in tegenstelling tot de vorige delen nog meer auto's en racebanen beschikken. Daarnaast zullen schades aan de auto's, weersomstandigheden en nachtelijke races ook aanwezig zijn. Gran Turismo richt zich meer dan ooit op een innoverende manier om alle Gran Turismo racers in één community te krijgen. Of je nou van kartracen houdt, stunten met je auto, het top gears test-track rondracet of gewoon ervan houdt om een eigen racebaan te maken en te delen ligt helemaal aan de spelers zelf.

Er gingen al eerder geruchten dat weer en schade zouden worden toegevoegd, nu is dit 100% zeker en kunnen we wachten tot twee november, de releasedatum van Gran Turismo 5.

Auto
Dadelijk toch met deuken en scheuren.