Liuzzi ook in 2011 bij Force India

Peterselieman

Vitantonio Liuzzi heeft bevestigd dat hij ook volgend seizoen voor Force India zal gaan rijden. De Italiaan werd bij het Indiase team vorig jaar de opvolger van de naar Ferrari vertrokken Giancarlo Fisichella en wist dit jaar al enkele malen in de punten te eindigen.

De 28-jarige Liuzzi denkt dat zijn beste tijd in de Formule 1 nog moet komen. Hij wijst hierbij op Mark Webber die op zijn 33e beter dan ooit weet te presteren. Hiervoor moet dan wel zijn droom in vervulling gaan, een overstap naar McLaren.

"Ik voel me op mijn gemak bij Force India en ik heb een overeenkomst met hen voor heel 2011," zei Liuzzi die dit seizoen sterk begon maar daarna wegzakte. Een chassiswissel bracht hem in Canada weer naar de top. "Mijn doel is het racen voor McLaren, wat mijn favoriete team is."

"Bij Force India hebben we met het budget dat we tot ons beschikking hebben fantastisch werk verricht. En we zijn optimistisch, want de teams die gewend waren aan hoge budgetten moeten nu leren werken met minder geld."