[WK Pool] Tussenstand na dag 10

Sjors (Sj0rSz)

Dag tien van het WK voetbal in Zuid-Afrika loopt op zijn eind, dus het is weer hoog tijd voor een update van de stand in de FOK! WK 2010 Pool. Hieronder vind je de top vijf van deelnemers en subleagues.

Droid heeft zijn leidende positie vandaag vast kunnen houden en scoorde tot op heden 1010 punten. nogeenoudebekende keert terug in de top vijf en staat op de tweede plaats. Hij heeft wel een achterstand van 110 punten. TLC steeg twee plaatsen en staat derde met 860 punten. Lakitu moest twee plaatsen prijsgeven en komt met een score van 855 punten op de vierde stek terecht. De top vijf bij de deelnemers wordt afgesloten met een nieuwkomer, namelijk stigmatic_agony. Deze user behaalde al 850 punten.

Bij de subleagues veranderde er na vandaag niets. Dat betekent dat ouwe nog altijd aan de leiding gaat. Zij hebben een score van 538 punten. ~~Rush Addict~~ staat tweede met 495 punten. Zij worden op de voet gevolgd door KLBSC met 475 punten en WK Forum met 474 punten. FOK!sportcrew sluit de rij met 469 punten.

Wil je het algemeen klassement nog eens rustig nalezen? Klik dan hier (subleagues).