Crouch: "Niet alleen kommer en kwel"

Olga Kroeders

De Engelsen stelden tegen Algerije, net als in het duel tegen de VS (1-1), teleur (0-0). Ook breekijzer Peter Crouch kon dus niets aan het scoreverloop tegen de Algerijnen veranderen. Toch houdt de lange aanvaller hoop.

"We weten dat we beter kunnen spelen dan dat we vandaag hebben gedaan, maar het is niet alleen maar kommer en kwel bij ons. We hebben nog één wedstrijd te gaan en hopelijk kunnen we daarin onze veerkracht laten zien. Dit was gewoon een wedstrijd waarin het niet wilde lukken", aldus de spits van Tottenham Hotspur tegenover Goal.com.

Als het aan Crouch ligt, draait alles nu om de laatste wedstrijd. "Het volgende duel is een ontzettend belangrijke wedstrijd." De Engelsen spelen hun laatste groepswedstrijd op 23 juni. The Three Lions kruisen dan in het Nelson Mandela Bay stadion de degens met Slovenië.

Crouch reageerde ook op het boegeroep van de Engelse supporters. Zijn ploeggenoot Wayne Rooney had er een duidelijke mening over. Crouch lijkt enigszins begrip te hebben voor de woede van de fans.

"Het is duidelijk teleurstellend, we willen de fans iets laten zien waar ze voor kunnen juichen en daarbij hebben ze veel moeite gedaan om hier te komen. Het is jammer dat we voor hen geen mooie prestatie hebben kunnen neerzetten."