Massa wil revanche op prestaties Canada

Peterselieman

Felipe Massa wil de teleurstellende race in Canada tijdens de Grand Prix van Europa graag wegpoetsen. De Braziliaan finishte in Montreal slechts als vijftiende ondanks dat de bolide snel was. Hij wil daarom in Valencia revanche nemen.

"Canada was een slecht weekend. Zeker als je bedenkt dat ik een hele goede auto had en had verwacht dat ik veel punten kon scoren," zei Massa die in de eerste ronde een aanrijding met Vitantonio Liuzzi had en hierdoor vanaf achteraan weer kon beginnen. Hij baande zich een weg naar voren, maar kon opnieuw beginnen nadat hij zijn voorvleugel in de slotfase stuk reed op de bolide van Michael Schumacher. De race eindigde voor de Ferrari-rijder daarom slechts op plaats vijftien.

In Valencia wil hij daarom wraak nemen. "Het stratencircuit daar verschilt niet eens zo veel van Montreal. Bovendien verwachten we een paar updates die ons nog sneller moeten maken," zei de Braziliaan op de site van Ferrari. Hij kent het circuit van Valencia goed, want in 2008 was hij er al eens winnaar. "Het zou mooi zijn als we dat deze keer kunnen herhalen. Het kampioenschap is tot nu toe erg onvoorspelbaar, dus alles is mogelijk. Ik ben er zeker van dat we voor de hoogste plaatsen kunnen gaan."