Ivanovic: "We zijn er nog niet"

Sjors (Sj0rSz)

Branislav Ivanovic won met zijn Servië verrassend en knap van favoriet Duitsland, 0-1. Het enige doelpunt werd gemaakt door Ivanovic. Kort hiervoor kreeg Miroslav Klose een tweede gele kaart, dus rood.

"Ja, het is super! Ik denk dat deze overwinning ons het respect teruggeeft wat we verloren hebben door de eerste slechte wedstrijd", zei de matchwinner na afloop van de wedstrijd. "Maar we zijn er nog niet. We moeten blijven presteren, we moeten compact blijven en we zullen goed voor de dag moeten komen in de derde wedstrijd." Servië sluit de poulefase af met een wedstrijd tegen het tot nu toe teleurstellende Australië.

"Het is moeilijk om dat nu te zeggen omdat iedereen in deze wedstrijd karakter toonde, we deden ons best op het veld en iedereen is nu blij en heeft een fantastisch gevoel. Maar we zijn er nog niet, we hebben nog slechts drie punten en we moeten dezelfde focus hebben als afgelopen wedstrijd", is de doelpuntenmaker duidelijk over de komende wedstrijd.

"Ik denk dat we vandaag hebben laten zien hoe we tegen Australië moeten spelen. Het zal een moeilijke wedstrijd worden. Als je moet winnen, moet je sterk zijn, je moet kwaliteit tonen en het voetbal laten zien wat bij de volgende ronde hoort", sloot Ivanovic zijn relaas af.