[E3] Game Party komt naar Kinect

Redactie

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft Game Party: In Motion aangekondigd. De game, die exclusief uitkomt voor de door beweging gestuurde Kinect-camera op de Xbox 360, biedt zestien verschillende mini-games waarin allerlei sporten worden nagebootst.

Met Game Party: In Motion kun je met levensechte bewegingen games spelen, variërend van sporten, zoals basket schieten en darten, tot arcade- en party-games als bier tappen, airhockey en meer. Je bestuurt de game door de acties en bewegingen van levensechte situaties na te bootsen. Armen, benen of het gehele lichaam moeten dus bewogen worden om deze game te besturen.

Het spel biedt ook onderdelen die uniek zijn voor de serie. Spelers kunnen vrienden online via Xbox Live uitdagen. Naast de online gameplay biedt Game Party: In Motion integratie met Facebook, inclusief de mogelijkheid om automatische berichten naar vrienden te sturen. 

We zullen nog even moeten wachten, het spel komt op 4 november tegelijk met de Kinect-camera in Amerika op de markt. Het is niet bekend wanneer de game in Europa verschijnt.

'Game Party' komt naar Kinect