Help! Oranje speelt en ik moet werken

JJdJ1984

Vanmiddag staat het treffen tussen Nederland en Denemarken op het programma. Niet iedereen is in de gelegenheid om het Nederlands Elftal te volgen in Zuid Afrika en daarom zetten we alle mogelijkheden even voor je op een rijtje.

Natuurlijk kun je bij de NOS terecht. Nederland 1 zal vanaf 12.30 uur in het teken staan van Oranje. Ook op internet is vanaf half één een stream beschikbaar om het voetbal te volgen. Radio 1 zal ook bij de wedstrijd aanwezig zijn. Uiteraard geniet je dan ook van het zenuwachtige commentaar van Jack van Gelder. Radio 1 kun je online luisteren via www.radio1.nl of via de ether (91.8/95.0/98.4/98.9/104.4/104.8/105.3) of kijk voor de kabelfrequentie op de site van je kabelaar. Ook BNRNieuwsradio besteedt aandacht aan het WK. Wil jij de mening van Prem Radhakishun echt niet missen stem dan af op BNR.

Natuurlijk kun je ook op FOK!sport blijven hangen om op de hoogte gehouden te worden van de stand van zaken in Johannesburg. Alle hoogtepunten en karakteristieken worden door onze redactie bijgehouden en vrijwel real-time gepost.