Chandhok: "Het is frustrerend"

Peterselieman

Voor Karun Chandhok verliep de tweede dag van de Grand Prix van Canada frustrerend. De Indiase Hispania-rijder miste door versnellingsbakproblemen de derde vrije training en ook in de kwalificatie ging het niet goed, want hij werd laatste met een forse achterstand op Virgin-coureur Lucas di Grassi.

"We moeten onderzoeken wat er precies mis is gegaan, zodat we de problemen kunnen oplossen. Het is in ieder geval zeer frustrerend. Na twee goede sessies op vrijdag had ik het gevoel dat we het gevecht met de andere teams konden aangaan," zei Chandhok die in de race zijn potentieel wel hoopt te kunnen tonen. "Met de hoge bandenslijtage en de grote kans op safety cars, wordt het een onvoorspelbare race. Laten we kijken wat er voor ons te halen valt."

Teamgenoot Bruno Senna had niet te maken met problemen en hij wist zich zelfs voor de Di Grassi te kwalificeren. "Het was een goede ronde en ik ben blij dat we een andere auto achter ons hebben gelaten. Morgen wordt het voor iedereen een lastige wedstrijd en hopelijk kunnen we een goed resultaat behalen."