Den Bosch trekt Verhoek en Van Dinter aan

Michel (methodmich)

Het was vandaag een drukke dag voor FC Den Bosch. Behalve de nieuwe trainer Fons Groenendijk werden namelijk ook twee nieuwe spelers gepresenteerd. Daan van Dinter en John Verhoek signeerden allebei een contract tot medio 2012 bij de club uit de Jupiler League. Voorts tekende doelman Bruno Appels een contract tot medio 2011, met een optie op nog een seizoen.

Voor de 21-jarige John Verhoek betaalt FC Den Bosch een onbekende transfersom aan FC Dordrecht. Daar was de bij ADO Den Haag opgeleide spits, een jongere broer van ADO-vleugelspeler Wesley Verhoek, de afgelopen twee seizoenen actief. Na een lastige aanloop brak Verhoek dit seizoen door. Hij speelde in totaal 49 duels voor FC Dordrecht in de Jupiler League, waarin hij zeven keer scoorde.

De tweebenige centrale verdediger Daan van Dinter komt transfervrij over van Willem II, dat zijn aflopende contract niet wenste te verlengen. De 21-jarige Tilburger kon bij Willem II nooit volledig doorbreken en kwam in de drie seizoenen waarin hij tot de A-selectie hoorde tot acht optredens in de Eredivisie.