Gebroeders Boateng praten niet meer met elkaar

Olga Kroeders

Jerome Boateng en Kevin-Prince Boateng praten niet meer met elkaar. De aanleiding voor de ruzie tussen de twee broers is de tackle van Kevin-Prince op Michael Ballack. De Duitse sterspeler kan hierdoor niet deelnemen aan het WK. Beide broers komen uit Duitsland en Jerome komt uit voor het Duitse team. Zijn broer speelt voor Ghana. Kevin-Prince vindt dat zijn broer hem niet genoeg heeft gesteund in de media.

"Het was een duidelijke rode kaart", zei Jerome vlak na het voorval tegen de media. Hier was Kevin-Prince niet blij mee. "Volgens Kevin-Prince had ik hem moeten verdedigen en Ballack moeten afvallen. Ik had van hem niet mogen zeggen dat het een rode kaart was", zegt Jerome vandaag tegen Bild.

Kevin-Prince deelde nog een sneer uit. "Iedereen heeft zo zijn familie", zei hij. Jerome vindt dit echt te ver gaan. "Ik wil geen contact meer met hem. Het is te gek voor woorden wat zich heeft voorgedaan."

Op het WK in Zuid-Afrika komen de twee broers elkaar tegen. Duitsland en Ghana spelen op 23 juni tegen elkaar in de groepsfase.

Gebroeders Boateng praten niet meer met elkaar
Gebroeders Boateng praten niet meer met elkaar (Foto: Novum)