Terpstra nu al zeker van Tour de France

Sjors (Sj0rSz)

Team Milram heeft vandaag al zes namen van renners vrijgegeven, die dit jaar aan de Tour de France gaan deelnemen. Het gaat om Linus Gerdemann, Gerald Ciolek, Christian Knees, Johannes Fröhlinger, Niki Terpstra and Thomas Rohregger.

Achter de naam van Fabian Wegmann staat nog een vraagteken, aangezien de renner nog herstellende is van een blessure, die hij tijdens de Giro d'Italia opliep. "De definitieve beslissing over Wegmann nemen we pas na de Ronde van Zwitserland," liet Gerry van Gerwen, manager van Team Milram, weten.

Daarnaast maakte Van Gerwen ook de doelen voor de komende Tour de France bekend. "We zullen dit jaar niet voor het eindklassement gaan rijden. Het is de bedoeling, dat we zo vaak mogelijk om de dagzege gaan mee strijden."

Ook wil Team Milram jacht gaan maken op de groene trui. "In etappes, die uit zullen monden op een massasprint, zullen alle renners in dienst van Gerald Ciolek gaan rijden. Als we de kans krijgen om een speciale trui te pakken, dan zullen we alles doen om dit te realiseren."