'Indiana Jones naar de Bermuda Driehoek'

Redactie

In de vijfde Indiana Jones-film staat de Bermuda Driehoek centraal. "George Lucas en Steven Spielberg hebben de afgelopen tijd aan het script gewerkt en ze zijn bijna klaar", zegt een bron tegen entertainmentsite Stuff.

De Bermuda Driehoek is een gebied in de Atlantische Oceaan dat al lang tot de verbeelding spreekt. Sinds mensenheugenis vinden hier namelijk mysterieuze verdwijningen van vlieg- en vaartuigen plaats.

Volgens de bron gaan de opnamen van 'Indiana Jones 5' volgend jaar van start. De inmiddels 67-jarige Ford zou hebben toegezegd om voor de laatste keer in de huid van de onverschrokken avonturier te kruipen. "Harrison is al helemaal klaar voor de opnamen van volgend jaar. Het lijkt erop dat het een emotioneel en adembenemend slot van de filmreeks wordt. Indy komt voor zijn grootste uitdaging tot nu toe te staan." Ook Shia Labeouf keert terug als die de zoon van Indy, Mutt Williams.

Het vierde Indiana Jones-avontuur, 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull', verscheen in 2008. De film was een kassucces, maar werd door veel fans niet goed ontvangen. Het vijfde deel moet weer teruggaan naar de basis van de franchise, en zal dus minder computeranimaties bevatten dan het vorige deel.

'Indiana Jones naar de Bermuda Driehoek'
'Indiana Jones naar de Bermuda Driehoek (Foto: Novum)