[FOK!radio] met WK-special

FOK!radio (FOKradio)

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Nog een week en dan gaat het WK beginnen voor Nederland. En natuurlijk is er ook op FOK! veel aandacht voor de verrichtingen van Oranje. En natuurlijk moeten we in FOK!radio ook vooruitblikken op al het voetbal dat gaat komen. En met wie kunnen we dat beter doen dan Sj0rSz. Daarnaast proberen we nog contact te leggen met de mods van het WK-forum. Luisteren dus, vanavond vanaf 20:00 uur. Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum.

De columnisten van de FOK!frontpage laten wekelijks hun kunsten horen op FOK!radio. Deze week is het de beurt aan Days-Of-Wild. Dus steek de kaarsen maar vast aan en leg het tijgervelletje op z'n plek! Wil je zelf nog wat kwijt in de uitzending, bel ons dan op 030-3200406.

Sj0rSz heeft weer de FOK!sport update. Daarnaast hoor je al het nieuws en modwisselingen van het FOK!forum van FA Shmoopy.

Meer FOK!radio? Meld je dan aan voor http://fokradio.hyves.nl ! Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?


FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows
 Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC

Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!