Huntelaar heeft geen interesse in Tottenham Hotspur

Jeffrey

Klaas Jan Huntelaar wordt door diverse Italiaanse media in verband gebracht met een transfer naar Tottenham Hotspur. De aanvaller staat volgens verschillende kranten in de belangstelling van de club uit Londen.

Volgens Huntelaar zelf is er van een overgang naar Engeland geen sprake. Hij wil bij AC Milan blijven. "Ik zie mijn naam staan in Italiaanse kranten, maar ik begrijp niet waarom. Ik zou wel eens willen weten wie heeft gezegd dat ik word verkocht, want volgens mij is daar geen sprake van. Ik focus me volledig op AC Milan. Geen enkele andere club heeft op dit moment mijn interesse."

De oud-speler van PSV, AGOVV Apeldoorn, sc Heerenveen, Ajax en Real Madrid is vastbesloten te slagen in Italië. "Ik wil van waarde zijn voor AC Milan", aldus de spits, die onder bondscoach Bert van Marwijk genoegen moet nemen met een rol als stand-in voor Robin van Persie.

"Met mijn zaakwaarnemer heb ik het dan ook niet over een mogelijk vertrek naar een andere club gehad. Ik wil in Milaan blijven", benadrukte de international van Oranje.