Meerdere co-op modes in CoD: Black Ops

wc-eend

Mark Lamia, de baas van ontwikkelaar Treyarch Studios heeft gemeld dat Call of Duty: Black Ops verscheidene co-op modi zal bevatten die los staan van de singleplayer-modus en de competitieve multiplayer-modus.

De co-op modi worden ontworpen om thuis vanaf de bank te spelen met een paar vrienden. Treyarch ontwikkelt een aantal unieke modi voor ons in petto en Lamia vertelt hierbij dat deze tevens anders zal zijn dan wat wij verwachten: "We're crafting unique co-op modes around that experience, but it is different than what people think." Wat onze verwachtingen dan precies zijn en waarom deze dan niet kloppen, wil de beste man niet vertellen..

Lamia voegt hier aan toe dat de studio zich het eerst heeft gericht op het multiplayer-gedeelte. Normaliter worden levels uit de singleplayer-modus overgezet naar de multiplayer. Met Call of Duty: Black Ops draait de ontwikkelaar de zaak om: "Let me put it in perspective for you. We had multiplayer started and up and running in the project so early that some single-player levels actually are being built around multiplayer maps that we had in production."

Er is nog niet bekend welke verschillende modi er komen voor de co-op, hopelijk komt er snel meer duidelijkheid.

Call of Duty: Black Ops staat voor een release op 9 november voor de PC, Xbox 360 en Playstation 3. De game speelt zich af ten tijde van de koude oorlog.