Sith, Korriban en companions in SWTOR

Mday

Het is weer tijd voor Star Wars: The Old Republic nieuws! En niet zo'n klein beetje ook, voor een MMO die pas volgend jaar uit moet komen. Wat hebben we voor je in de aanbieding? De planeet Korriban, een klasse genaamd The Sith Warrior en verschillende partners die meegaan op avontuur.

Allereerst een filmpje:

De Sith Warrior klasse is een Sith zoals we hem kennen. Medogenloos, vol haat en nijd en natuurlijk met lightsaberskills waar je u tegen zegt. Hij kan specialiseren in de Juggernaut (een tankklasse die schade opvangt en zijn vijanden verzwakt met The Force) en de Marauder (een Sith met twee sabers, gespecialiseerd in het aanbrengen van zoveel mogelijk schade). Force Grip en een lightsaberworp zijn maar een paar van zijn truukjes.

Een ander, misschien wel interessantere nieuwe feature zijn de zogenaamde companions. Van gare aliens tot piraten en wookies, volgens LucasArts zal elke klasse een scala aan verschillende partners tegenkomen die meewillen op avontuur. Soms worden hun motivaties pas later bekend, maar altijd zullen ze je helpen op je weg met vaardigheden en gevechtstactieken.

We hebben het echter over een Biowaregame, en wat is een Biowaregame zonder diepgaande keuzes en consequenties? Je partners zullen niet alleen je beslissingen beinvloeden, maar kunnen ook je beste vriend of meest gehate vijand worden. De relaties gaan zo ver als jij wil gaan.

De eerste companion is Vette - voorheen een slavin en daarna piraat. De Twi'lek is altijd in voor een grapje en heeft een hekel aan machtsgekke gangsters. Voor zover bekend kan ze de partner worden van een Sith Warrior.

SWTOR
Vette pret!