Moratti bevestigt: Capello kandidaat

Jeffrey

Zelf heeft Fabio Capello al te kennen gegeven niet op Internazionale te zitten wachten. Bij Inter-voorzitter Massimo Moratti is de bondscoach echter nog een kandidaat.

Nu Mourinho officieel vertrokken is uit het Giuseppe Meazza kan de zoektocht naar een nieuwe oefenmeester gestalte krijgen. De namen van Guus Hiddink en Fabio Capello worden genoemd.

Moratti op Gazetta TV over Capello: "Hij is één van de kandidaten. Maar ik heb mijn besluit nog niet genomen. Het is mijn plicht een professionele coach te vinden met ervaring in bijvoorbeeld de Champions League. Ik denk dat veel trainers de wens hebben om met Inter samen te werken."

Ook Josep Guardiola en Luciano Spalletti zijn voorbij gekomen. Beide heren ziet Moratti niet als kandidaten. "We hebben over Guardiola nagedacht, maar hij voelt zich verbonden met Barcelona. Ik denk niet dat hij voor het geld zou kiezen. Spalletti deed het goed bij AS Roma en doet het nu goed in Rusland (bij Zenit, red). Ik denk alleen dat zijn intentie is om daar te blijven."