Meer Rock n' Roll in Guitar Hero: Warriors of Rock

wc-eend

Van de week berichtten we dat er op een site tevoorschijn was gekomen dat er een nieuwe Guitar Hero aankwam, deze titel had als subtitel Warriors of Rock. De ontwikkelaars van de Guitar Hero serie hebben bevestigd dat dit het nieuwe deel in de serie zal zijn, dit hebben ze gedaan in een artikel van Nintendo Power, die dit artikel ook hier online heeft gezet.

Guitar Hero: Warriors of Rock zal zich meer gaan richten op ronkende gitaren en echte rock n' roll. De ontwikkelaars hebben besloten de goede elementen uit Guitar Hero 5 te gebruiken zodat ze meer tijd hebben om een goede tracklist samen te stellen.

Nieuw zal zijn de Quest Mode die verteld gaat worden door Gene Simmons, de quest zal beginnen met een filmpje over het gevecht tussen "The Beast" en de "Demigod of Rock". The Beast wint en de Demigod of Rock is gevangen in steen en zijn gitaar is verbannen. Nu is het aan jou om een queste te starten en een leger te bouwen om The Beast te verslaan.

De Wii versie zal een aantal extra/andere features krijgen dan de PS3 en Xbox 360 versie, zo komt de Roadie-mode terug voor mensen of vrienden met een DS.

De Xbox 360- en PS3-versie zullen ontwikkeld worden door Neversoft, de Wii-versie wordt ontwikkeld door Vicarious Visions, die gebruikt weer een aangepaste engine van Neversoft. Een releasedatum is nog niet officieel bekend maar volgens de verkoopsites zou deze op 21-9-2010 zijn.

 

Guitar Hero: Warriors of Rock
ROCK ONNNN!!!!!!