Play-offs hockey: nog geen beslissing

Sally (Tessa)

In de play-offs van de Overgangsklasse is nog geen beslissing gevallen in de clash om directe promotie naar het hoogste niveau. Push, dat zondag nog won bij Hurley, ging in eigen huis gisteravond onderuit tegen de Amsterdamse ploeg. De strijd tussen de beste nummers twee, MOP en Forward, is na gisteren wel gestreden.

Hurley zegevierde met 2-1 waardoor de uitkomst van de derde wedstrijd, aanstaande zaterdag in Breda, bepalend is voor rechtstreekse promotie. MOP won zondag bij Forward met 4-3 en stond ook woensdagavond in eigen huis aan de goede kant van de score.

Door doelpunten van Floor van Bergen en Jolijn Donkers mag MOP op zaterdag 29 mei aantreden tegen de nummer tien van de Rabo Hoofdklasse, HGC. Forward is uitgespeeld in de play-offs en speelt volgend seizoen opnieuw in de Overgangsklasse.

Zaterdag 22 mei wordt het derde duel gespeeld tussen Push en Hurley, om 12:30 uur. MOP speelt de eerste wedstrijd van de play-outs tegen de nummer tien van de Rabo Hoofdklasse tegen HGC op zaterdag 29 mei.

Uitslagen promotie naar Rabo Hoofdklasse, dames

Push-Hurley 1-2 (1-1)
0-1 Van der Raad
1-1 Mol
1-2 Campbell (sc)

MOP-Forward 2-0 (2-0)
1-0 Van Bergen (sb)
2-0 Donkers