Pandev: "Realiseer me niet wat er allemaal gebeurt"

Niels (DerMeister)

Goran Pandev heeft absoluut geen spijt van zijn winterstransfer naar Internazionale. De Macedoniër verruilde vijf maanden geleden SS Lazio voor Inter, waarmee hij reeds de dubbel pakte.

Pandev moest vertrekken van Lazio, omdat hij weigerde zijn contract te verlengen. Bovendien liet hij zich enkele malen negatief uit over de Romeinse clubleiding. De aanvaller vertrok naar Inter en pakte daar een landstitel, de Coppa Italia en heeft nog uitzicht op een derde prijs: de Champions League.

Zaterdagavond wacht Bayern München in de eindstrijd van het miljoenenbal. “Ik realiseer me nog niet wat er allemaal gebeurt", aldus Pandev over zijn opmars. “Ik beleefde een moeilijke tijd bij Lazio, maar ik heb voor een sterk team gekozen als nieuwe werkgever."

"Ik had nooit kunnen bedenken dat ik in mijn eerste seizoen hier direct zo succesvol en vrolijk zou zijn. Ik wil iedereen bij Inter bedanken omdat zij vertrouwen in mij hebben gehad. Nu hoop ik zaterdag geschiedenis te kunnen schrijven met deze club."