Milan niet te koop

Tiede-Jan (TJDoornbos)

Dinsdag suggereerde AC Milan-voorzitter Silvio Berlusconi dat hij een verkoop van de club overweegt, maar vice-voorzitter maakte snel daarna bekend dat hier geen sprake van is.

"De club wordt niet verkocht. Onze supporters blijven dichtbij onze geliefde minister-president Berlusconi. In twintig jaar tijd hebben we dertien nationale en dertien internationale prijzen weten te winnen, Milan moet zo doorgaan. We spelen mee in de Champions League en over de afgelopen vijf jaar gezien, zijn we nog steeds de beste Europese ploeg in de statistieken", aldus Galliani tegenover La Republicca.

"Als we dit jaar geen ernstige blessures hadden dan konden we tot het einde meedoen om de landstitel", zo denkt Galliani. De vice-voorzitter van de rossoneri gaf ook aan wie de mogelijke vervanger van de vertrekkende Leonardo wordt. "Er zijn drie of vier kandidaten waar de pers al over gesproken heeft en één iemand waaraan nog niemand had gedacht."

"Er is nog tijd. We zullen een beslissing nemen met de voorzitter, er is geen sprake van urgentie aangezien we tot 29 augustus geen officiële verplichtingen hebben. Zelfs als ik wat wist over een nieuwe coach, zou ik het nog niet zeggen."